De man verklaart dat het mannenweekendje Ardennen aan de basis ligt van de slechte resultaten.
Volledig scherm
De man verklaart dat het mannenweekendje Ardennen aan de basis ligt van de slechte resultaten. © RV.

Mannenweekendje in Ardennen vol drank en drugs breekt vertegenwoordiger zuur op: “Eén keer per jaar de remmen los, maar ik ben geen verslaafde”

GentEen man die bij een alcohol- en drugscontrole zwaar tegen de lamp liep, moet zijn wagen aan de kant laten staan tot hij kan bewijzen dat hij geen verslavingsproblematiek heeft. Volgens de dertiger zijn de resultaten zo slecht omdat hij het weekend voordien een zwaar feestje had gebouwd in een Ardense chalet.

 1. N-VA stelt ‘onderzoek naar politiecontroles’ opnieuw in vraag: “Bij amper 0,003% blijkt de klacht gegrond”
  Gent

  N-VA stelt ‘onderzoek naar politiecon­tro­les’ opnieuw in vraag: “Bij amper 0,003% blijkt de klacht gegrond”

  “Uit cijfers die ik heb opgevraagd, blijkt dat bij slechts 0,08 procent van de identiteitscontroles klacht wordt neergelegd over de handelingswijze van de politie, en daarvan blijkt slecht 0,003 procent gegrond”, stelt Anneleen Van Bossuyt. “Ik begrijp dus niet waarom de stad dan nog een duur onderzoek naar de politie bestelt.” Daarmee reageert ze opnieuw opnieuw op een onderzoek van de UGent en de VUB.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.