Het drama gebeurde in dit huis.
Volledig scherm
PREMIUM
Het drama gebeurde in dit huis. © Wim Naert

Man (31) snijdt bezoeker keel over, maar herinnert zich daar later niets meer van: “Hij heeft zoveel spijt van wat hij tijdens die psychose deed”

GentEen 31-jarige man uit Gent staat terecht nadat hij thuis in een vlaag van zinsverbijstering een 53-jarige man de keel had overgesneden. De dertiger trachtte na de feiten zelf het bloed te stelpen en belde ook onmiddellijk de hulpdiensten. Uit het onderzoek blijkt dat hij door de mix van alcohol en voorgeschreven medicatie helemaal de pedalen was kwijtgeraakt en handelde vanuit een acute psychose. “Hij heeft geluk dat zijn slachtoffer dit overleefd heeft, zodat hij niet voor het hof van assisen moet voorkomen.” 

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Caruur Gent kent zijn eerste Europese tegenstander: “Arkas Spor Izmir eindigde vierde in de sterke Turkse competitie”
  volleybal CEV Cup

  Caruur Gent kent zijn eerste Europese tegenstan­der: “Arkas Spor Izmir eindigde vierde in de sterke Turkse competitie”

  Het team van Caruur Gent is al een lange tijd bekend. De new-look ploeg wordt een mooie mix van ervaring en aanstormend talent. De spelers van de bekerwinnaars houden hun conditie op peil met beachvolleybal, maar ook in het talententeam van hun land. Voor Tobias Kjær en Niclas Breilin zelfs met het internationaal programma van de nationale ploegen uit Denemarken en Finland.