Een grote politiemacht in de Brugse Poort
Volledig scherm
Een grote politiemacht in de Brugse Poort © Cedric Maes

Man (31) riskeert 12 maanden cel voor het toebrengen van verwondingen met een schaar tijdens een gevecht in de Brugse Poort

GentOp 6 mei 2020 vond in de Brugse Poort een gevecht plaats,  een van de vele gevechten in die woelige weken in de buurt van de Bevrijdingslaan en het E. Seghersplein. Op de bewuste avond werden enkele relschoppers aangehouden die elkaar aan het aanvallen waren met messen en een schaar. De beklaagde kon ontkomen, maar werd later ingerekend. Hij zou een slachtoffer gemaakt hebben met zijn schaar, met blijvend letsel tot gevolg en riskeert 12 maanden cel.

 1. Bouwbedrijven niet opgezet met verbod op vrachtwagens rond schoolpoorten: “We zullen de extra kosten moeten doorrekenen”
  PREMIUM
  Gent

  Bouwbedrij­ven niet opgezet met verbod op vrachtwa­gens rond schoolpoor­ten: “We zullen de extra kosten moeten doorreke­nen”

  De bouwsector is niet opgezet met de nieuwe plannen van mobiliteitsschepen Filip Watteeuw (Groen). Nu vrijdag start de stad met een proefproject in de buurt van enkele belangrijke scholen. Voertuigen boven de 3,5 ton zijn niet langer welkom bij het begin en einde van de lesdag. Een weloverwogen keuze volgens Watteeuw: “De veiligheid van onze schoolgaande jeugd primeert. Daar kan toch niemand tegen zijn?”
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt