De 28-jarige man wordt er van verdacht 17 aanhangwagens gestolen te hebben
Volledig scherm
De 28-jarige man wordt er van verdacht 17 aanhangwagens gestolen te hebben © JVK

Man (28) uit Evergem riskeert 18 maanden cel voor de diefstal van 17 aanhangwagens

Gent/EvergemVoor de correctionele rechtbank van Gent is het proces begonnen tegen M. V. D. (28) uit Evergem, die verdacht wordt van de diefstal van 17 aanhangwagens in de omgeving van Evergem. De Evergemnaar, die 18 maanden cel riskeert, geeft een veertiental feiten toe.

 1. 20 jaar Cirq, oerproducent van absurde humor en ‘zotte shit’. “Op een dag was ik ingesloten door een betoging van mindervaliden”
  PREMIUM
  Gent

  20 jaar Cirq, oerprodu­cent van absurde humor en ‘zotte shit’. “Op een dag was ik ingesloten door een betoging van mindervali­den”

  Kop noch staart kreeg de doorsnee Gentenaar eraan in de beginjaren, aan Xavier Cloet en zijn kornuiten, die later officieel Cirq zouden worden. Want wie organiseert er nu een catwalk met bejaarden in lingerie? Of een vier dagen durend nep-trouwfeest. In hun topjaren kregen de mannen van Cirq preventief politie over de vloer, nog voor ze hun Gentse Feestenshow konden startten. Pedofiele bisschoppen, kindjes in doodskisten of kuikentjes in de mixer, bij Cirq draaien ze er hun hand niet voor om. Vanavond blikken ze in een eigenzinnige (internet)show terug op ‘20 jaar zotte shit’.
 1. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers

 2. 15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug
  Play

  15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug