Hoofdrolspeler in het debat morgen: opvangponton Reno aan de Rigakaai
Volledig scherm
Hoofdrolspeler in het debat morgen: opvangponton Reno aan de Rigakaai © Wannes Nimmegeers

Maggie De Block komt spreken over vluchtelingen, dus Voorpost komt betogen

Het wordt een drukke zondag, morgen. Niet alleen is het een koopzondag, er is ook de maandelijkse Speakers Corner, om 11 uur onder de Stadshal. En het thema vluchtelingen blijkt een hete aardappel. Voorpost komt betogen.

2 reacties

 • Clarisse De Cock

  2 jaar geleden
  Een gevangenisboot men moest zich schamen, precies dat vluchtelingen misdadigers zijn.
 • Rita Vanlerberghe

  2 jaar geleden
  "Gent heeft vertrouwen..." ??? Wie is Gent ??? "Gent" is de bevolking van dit grondgebied, niet de mooipraters van het stadhuis. En de bevolking heeft helemaal geen vertrouwen, laat dat duidelijk zijn.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.