Zowel Laura als Kobe hebben altijd heel open over hun lijdensweg gecommuniceerd. Met dit interview - een eerbetoon aan haar man - wil Laura de manier waarop Kobe in het leven stond, uitdragen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zowel Laura als Kobe hebben altijd heel open over hun lijdensweg gecommuniceerd. Met dit interview - een eerbetoon aan haar man - wil Laura de manier waarop Kobe in het leven stond, uitdragen. © Wannes Nimmegeers

Madam Bakster (28) verloor een maand geleden haar man en zakenpartner Kobe (30): “Het is kiezen: de zaak redden of rouwen”

“Ik probeer elke dag negen tiende gelukkig te zijn. Kobe en ik kenden elkaar tien jaar waarvan negen jaar heel goed waren. Het is misschien rationeel om de dag zo te starten, maar het werkt voor mij.” Dat zegt Laura Verhulst (28), alias Madam Bakster. Ze verloor in december haar echtgenoot en zakenpartner Kobe. “De maatschappij verwacht dat ik vecht voor onze zaak, ik wil rouwen.”

  1. Mogelijk geval van ‘pedohunt’: gewond slachtoffer (58) ramt in zijn vlucht vier wagens en is in levensgevaar
    Gent/Deinze

    Mogelijk geval van ‘pedohunt’: gewond slachtof­fer (58) ramt in zijn vlucht vier wagens en is in levensge­vaar

    Een groep jongeren heeft maandagavond in het Parkbos nabij Gent een vijftiger in elkaar geslagen, mogelijk tijdens een ‘pedohunt’. Nadat het slachtoffer met zijn auto kon vluchten, raakte hij onwel en ramde enkele kilometers verder in Astene vier andere wagens. De bestuurder verkeert in levensgevaar. Zeven verdachten, onder wie twee minderjarigen, zijn opgepakt. Een van hen is intussen op vrije voeten.