Steven Vrommans zoontje Timo (2) speelt een hoofdrol in zijn nieuwe boek.
Volledig scherm
Steven Vrommans zoontje Timo (2) speelt een hoofdrol in zijn nieuwe boek. © Yannick De Spiegeleir

‘Low Impact Man’ Steven Vromman blikt in nieuw boek vooruit naar Gent van de toekomst: “Kruip in de huid van mijn zoon in 2075”

Hoe zal Gent eruitzien als mijn zoon Timo (2) dezelfde leeftijd heeft als ik nu heb? Die vraag probeert ‘Low Impact Man’ Steven Vromman (58) te beantwoorden in zijn nieuwe boek ‘Het begin van een andere wereld? Een try-out!’. “We moeten niet vrezen voor het einde der tijden, maar we zullen wel veerkracht moeten tonen”, zegt de auteur.

1 reactie

 • David De Geyter

  3 jaar geleden
  Aan die gast zitten toch ook een paar vijzen los!
 1. Meer files in Gent door Oosterweel? Na Groen vraagt nu ook CD&V gedetailleerd onderzoek
  PREMIUM
  Gent

  Meer files in Gent door Oosterweel? Na Groen vraagt nu ook CD&V gedetail­leerd onderzoek

  Eens de Oosterweelverbinding in Antwerpen is afgerond, zal het zuiden van Gent herschapen worden tot een “echt filegebied”. Gents mobiliteitsschepen Filip Watteeuw (Groen) vreest het al jaren, maar nu roept ook CD&V op tot actie. De partij stelt zich ernstige vragen bij de bestaande studies. “Dat er geen aanzuigeffect zal zijn, kan ik mij eigenlijk niet voorstellen”, zegt volksvertegenwoordiger Stijn De Roo.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.