De jongens met het syndroom van Down komen volledig tot rust in de lounge die papa Luc voor hen bouwde.
Volledig scherm
PREMIUM
De jongens met het syndroom van Down komen volledig tot rust in de lounge die papa Luc voor hen bouwde. © Wannes Nimmegeers

Lounge van tweeling (18) met syndroom van Down moet weg na klacht van buur: “Telkens als ze lawaai horen, denken ze dat die wordt afgebroken”

WondelgemDoor een klacht van een buurman moet de lounge van familie Van Acker uit Wondelgem afgebroken worden. Maar het gebouw in de tuin bracht de nodige rust voor de twee jongemannen Niels en Jens (18), die allebei het syndroom van Down hebben. Ook de lounge van andere buren moet worden afgebroken. “We gaan er alles aan doen om het niet zover te laten komen. De twee jongens zijn hiervan het slachtoffer”, klinkt het nu.

 1. De Twaalf Werken van Watteeuw: wat staat Gent nog te wachten in 2021?
  PREMIUM
  Gent

  De Twaalf Werken van Watteeuw: wat staat Gent nog te wachten in 2021?

  De XII werken van Vanoudenhoven. Televisiefiguur Rob Vanoudenhoven stond met het drukbekeken televisieprogramma op het toppunt van zijn roem, maar verdween niet veel later in de anonimiteit. Dat Filip Watteeuw (Groen) hetzelfde lot beschoren zal zijn, lijkt ons weinig waarschijnlijk. En toch kwam de schepen voor Openbare Werken onlangs met zijn Twaalf Werken voor 2021 op de proppen. Van Wondelgem, tot Ledeberg of de Brugse Poort: hier gaat de schop dit jaar in de grond.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre