Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Lockdownfeestje ontdekt na intrappen deur: organisatrice (19) voor 15 dagen naar de cel

GentbruggeDe 19-jarige I.A., een jonge vrouw van Nederlandse afkomst, organiseerde op 31 oktober een illegaal feestje bij haar thuis in de Jules de Saint-Genoisstraat in Gentbrugge. Negen personen zakten af naar haar appartement, dat zich bevond op de derde verdieping van het gebouw.

 1. Deze Gentse scholen kunnen niet wachten om eropuit te trekken: “Uitstappen geven iedereen zuurstof, leerlingen én leerkrachten”
  Gent

  Deze Gentse scholen kunnen niet wachten om eropuit te trekken: “Uitstappen geven iedereen zuurstof, leerlingen én leerkrach­ten”

  Vanaf 15 maart mogen scholen weer uitstappen organiseren, dat heeft minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) beslist. Zijn de Gentse scholen al volop aan het plannen of is het allemaal te veel gedoe? Twee scholen kunnen alvast niet wachten om hun leerlingen weer mee naar buiten te nemen. “Want nu is de school gereduceerd tot school in de strikte zin.”
 2. Uitbater start inzamelactie om café Jan van Gent te redden: “Dankzij een milde rechter heb ik mijn huis kunnen houden, hopelijk verlies ik mijn zaak nu niet”
  PREMIUM
  Gent

  Uitbater start inzamelac­tie om café Jan van Gent te redden: “Dankzij een milde rechter heb ik mijn huis kunnen houden, hopelijk verlies ik mijn zaak nu niet”

  Tim Jansen (44), uitbater van Jan van Gent, heeft een inzamelactie op poten gezet om zijn geliefde café te redden. De steunmaatregelen van de overheid waren al van in het begin niet voldoende om de lopende kosten te blijven dekken, en toen begin februari de reserves ook nog eens op waren, besloot Jansen om een inzamelactie te starten. Zonder extra hulp van buitenaf haalt hij de heropening niet.
 1. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie

 2. Piloot spot UFO, luchtvaartmaatschappij verwijst naar FBI
  Play

  Piloot spot UFO, luchtvaart­maat­schap­pij verwijst naar FBI