De twee fans met hun tickets.
Volledig scherm
De twee fans met hun tickets. © RV

Liverpoolfans verwisselen Gent met Genk: 220 euro in het water (maar Buffalo’s bieden duo mooie compensatie)

Champions LeagueGent en Genk. Veel verschillen de steden niet van naam. Toch zullen deze twee Liverpool-fans ze nooit meer met elkaar verwarren. 

15 reacties

 • EDDY VAN LANDEGHEM

  2 jaar geleden
  ja zeg nie zagen he ,vergissen is menselijk en de aangeboden oplossing is super,! ik zien ze dat in buitenland nog niet doen.
 • marie-claire de bosscher

  2 jaar geleden
  toen ik nog trambestuurder was in Gent kwam er een dame met een briefje met een adres erop.... de straatnaam herkende ik al meteen niet, logisch, want het was in Genk; ze moest daar een uur later op een afspraak zijn.... heb haar meteen verteld dat ze dit mocht vergeten, met de trein is het meer dan twee uren rijden....
 • patrick smedts

  2 jaar geleden
  logische vergissing, als voetbalclub is gent veel bekender dan genk.
 • Roger Deprez

  2 jaar geleden
  Niet zo een goede planning en veel te impulsief.
 • christiaan verhauwen

  2 jaar geleden
  In de UK kennen ze Kaa gent van de overwinning tegen Tottenham in de EL en van de ploeg die de 1/8 finale van Cl speelde. ( ps samen met RSCA die ooit zover raakte in het moderne voetbal in de CL.) logisch dat er al eens een misverstand is.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!