De twee fans met hun tickets.
Volledig scherm
De twee fans met hun tickets. © RV

Liverpoolfans verwisselen Gent met Genk: 220 euro in het water (maar Buffalo’s bieden duo mooie compensatie)

Champions LeagueGent en Genk. Veel verschillen de steden niet van naam. Toch zullen deze twee Liverpool-fans ze nooit meer met elkaar verwarren. 

15 reacties

 • EDDY VAN LANDEGHEM

  2 jaar geleden
  ja zeg nie zagen he ,vergissen is menselijk en de aangeboden oplossing is super,! ik zien ze dat in buitenland nog niet doen.
 • marie-claire de bosscher

  2 jaar geleden
  toen ik nog trambestuurder was in Gent kwam er een dame met een briefje met een adres erop.... de straatnaam herkende ik al meteen niet, logisch, want het was in Genk; ze moest daar een uur later op een afspraak zijn.... heb haar meteen verteld dat ze dit mocht vergeten, met de trein is het meer dan twee uren rijden....
 • patrick smedts

  2 jaar geleden
  logische vergissing, als voetbalclub is gent veel bekender dan genk.
 • Roger Deprez

  2 jaar geleden
  Niet zo een goede planning en veel te impulsief.
 • Christiaan verhauwen

  2 jaar geleden
  In de UK kennen ze Kaa gent van de overwinning tegen Tottenham in de EL en van de ploeg die de 1/8 finale van Cl speelde. ( ps samen met RSCA die ooit zover raakte in het moderne voetbal in de CL.) logisch dat er al eens een misverstand is.
 1. Stad zoekt nieuwe ‘Blauwe Kiosk’, en stapt af van veel te hoge instelprijs: “Iedereen wil opnieuw een eet- en drankstand op de Bloemenmarkt”
  Gent

  Stad zoekt nieuwe ‘Blauwe Kiosk’, en stapt af van veel te hoge instel­prijs: “Iedereen wil opnieuw een eet- en drankstand op de Bloemen­markt”

  Dik een jaar nadat de iconische Blauwe Kiosk van de Kouter is weggehaald, gaat de stad op zoek naar een nieuwe ‘mobiele eetstand’. Dat er al die tijd niks meer stond, was een echt gat in de beleving van de Bloemenmarkt. De stad maakte in februari 2020 bekend dat de standplaatsprijs van de Blauwe Kiosk verdrievoudigd werd. Peter Maximus van de Blauwe Kiosk haakte af, de opvolger kwam nooit opdagen. De stad keert nu terug naar een instelprijs van 6.000 euro.
 1. Bende riskeert tot 4 jaar cel voor verkoop van tientallen kilo's cannabis: "Bij huiszoekingen werden onder meer 7 paar Louboutins aangetroffen”
  Brugge/Gent

  Bende riskeert tot 4 jaar cel voor verkoop van tientallen kilo's cannabis: "Bij huiszoekin­gen werden onder meer 7 paar Louboutins aangetrof­fen”

  Een 23-jarige Gentenaar riskeert 4 jaar cel voor de verkoop van tientallen kilo’s cannabis in Brugge. Met z’n handeltje zou D.D. volgens het parket liefst 419.000 euro omzet gedraaid hebben. Tijdens een huiszoeking bij de man werden vorig jaar tal van luxegoederen aangetroffen, waaronder zeven paar Louboutins en een dure Rolex.