De twee fans met hun tickets.
Volledig scherm
De twee fans met hun tickets. © RV

Liverpoolfans verwisselen Gent met Genk: 220 euro in het water (maar Buffalo’s bieden duo mooie compensatie)

Champions LeagueGent en Genk. Veel verschillen de steden niet van naam. Toch zullen deze twee Liverpool-fans ze nooit meer met elkaar verwarren. 

15 reacties

 • EDDY VAN LANDEGHEM

  2 jaar geleden
  ja zeg nie zagen he ,vergissen is menselijk en de aangeboden oplossing is super,! ik zien ze dat in buitenland nog niet doen.
 • marie-claire de bosscher

  2 jaar geleden
  toen ik nog trambestuurder was in Gent kwam er een dame met een briefje met een adres erop.... de straatnaam herkende ik al meteen niet, logisch, want het was in Genk; ze moest daar een uur later op een afspraak zijn.... heb haar meteen verteld dat ze dit mocht vergeten, met de trein is het meer dan twee uren rijden....
 • patrick smedts

  2 jaar geleden
  logische vergissing, als voetbalclub is gent veel bekender dan genk.
 • Roger Deprez

  2 jaar geleden
  Niet zo een goede planning en veel te impulsief.
 • christiaan verhauwen

  2 jaar geleden
  In de UK kennen ze Kaa gent van de overwinning tegen Tottenham in de EL en van de ploeg die de 1/8 finale van Cl speelde. ( ps samen met RSCA die ooit zover raakte in het moderne voetbal in de CL.) logisch dat er al eens een misverstand is.
 1. Nergens meer ambtenaren aan het werk als bij Stad Gent: “Cijfers zeggen niet alles, kijk wat je ervoor terugkrijgt”
  PREMIUM
  Gent

  Nergens meer ambtenaren aan het werk als bij Stad Gent: “Cijfers zeggen niet alles, kijk wat je ervoor terug­krijgt”

  Met zo’n 6.100 voltijdse personeelsleden op de loonlijst stelt de Stad Gent méér ambtenaren te werk dan eender welke andere stad in Vlaanderen. Het cijfer stijgt dubbel zo snel als de Gentse bevolking, maar volgens schepenen Bram Van Braeckevelt (Groen) en Rudy Coddens (Vooruit) is er geen reden tot paniek. “Terwijl andere steden privatiseren, kiezen wij er bewust voor om taken op ons te nemen”, klinkt het.