Het familiepakket van Braai.
Volledig scherm
Het familiepakket van Braai. © Braai

Limburgse slow barbecue komt voor een dag naar Gent: “Authentiek Amerikaanse barbecuegerechten”

GentVan de zomer genieten, dat doe je met een barbecue. Het allerbeste uit de zomer halen, dat doe je met een slow barbecue. In Gent kan het op 31 juli. Dan kan je authentiek Amerikaanse barbecuegerechten afhalen van het Limburgse Braai.

 1. 60-jarige man in correctionele rechtbank na seksueel getinte gesprekken met minderjarigen: “ik weet niet waarom ik op die gesprekken inging”
  Gent/Assenede

  60-jarige man in correctio­ne­le rechtbank na seksueel getinte gesprekken met minderjari­gen: “ik weet niet waarom ik op die gesprekken inging”

  Een 60-jarige man uit Assenede riskeert 6 maanden gevangenisstraf en een geldboete van 2.000 euro voor het voeren van seksueel getinte gesprekken met minderjarigen. Een andere man eveneens uit Assenede, die diezelfde minderjarigen tewerkstelde, ‘leende’ de jongeren uit om ze seksuele handelingen te laten verrichten. “Het is nooit zover gekomen", aldus de beklaagde.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).