Liesbet en Charlie bij hen thuis in Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Liesbet en Charlie bij hen thuis in Gent. © Wannes Nimmegeers

Liesbet (40) moest afscheid nemen van haar grote liefde Jelle (43): “Hij heeft voor elke minuut gevochten, dus proberen wij er alle dagen iets van te maken”

GentLiesbet (40) vocht midden de coronapandemie een dubbel gevecht. Eén om het leven van haar man en de papa van zoontje Charlie (8). En één om een vaccin te bemachtigen, in de hoop dat Jelle afscheid kon nemen van zijn vrienden. “Ik lach nog veel, maar het klinkt anders zonder Jelle in de kamer.”

 1. ‘Ombouwen van het UZ’ nu officieel gestart, eind volgend jaar wordt eerste nieuwbouw in gebruik genomen

  ‘Ombouwen van het UZ’ nu officieel gestart, eind volgend jaar wordt eerste nieuwbouw in gebruik genomen

  Met een officiële ‘eerste spadesteek’, zoals dat heet, zijn de grote werken op de ziekenhuiscampus van het UZ gestart. Einddoel: een energieneutraal ziekenhuis in 2040, met een nieuw centraal gebouw met ondergrondse parking, dat verbonden is met alle andere gebouwen. De eerste nieuwbouwblok die daarvoor wordt gezet, heet Nobel I, en zal eind volgend jaar al klaar zijn. Ook de extra parkeertoren mag eindelijk gebouwd worden.
  Gent
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.