60 mensen mochten in de Gentese Opera genieten van een lekkere kerstmaaltijd.
Volledig scherm
60 mensen mochten in de Gentese Opera genieten van een lekkere kerstmaaltijd. © Foto Wannes Nimmegeers

Lidl serveert kerstmaal voor minderbedeelden

 1. Jongeman (20) 2 maanden na inval volledig van de kaart met wit poeder aan de neus: “Kijk maar eens hoe belachelijk je er uit zag.”
  Wervik/Gent

  Jongeman (20) 2 maanden na inval volledig van de kaart met wit poeder aan de neus: “Kijk maar eens hoe belache­lijk je er uit zag.”

  Amper 2 maanden nadat de politie in het kader van een onderzoek naar drugshandel cannabis, efedrine en ketamine bij een 20-jarige jongeman uit Wervik vond, kon hij volledig van de kaart en met wit poeder aan de neus in Gent worden aangetroffen. “Kijk maar eens hoe belachelijk jij en je vriend waren”, schoof de rechter een foto van het moment van hun arrestatie onder de neus.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.