Slachtoffer is een 37-jarige visser
Volledig scherm
Slachtoffer is een 37-jarige visser © Thomas Sweertvaegher

Lichaam dat werd aangetroffen in Houtdok Gent is dat van 37-jarige visser: “Verdwijning pas na drie weken aangegeven”

GentAan het Gentse Houtdok werd tijdens de Gentse Feesten een levenloos lichaam uit het water gehaald. Het slachtoffer lag toen al enkele dagen in het water. Lang was er geen duidelijkheid omtrent de identiteit van de man, maar afgelopen week werd zijn verdwijning officieel aangegeven. Het gaat om een 37-jarige visser.

  1. Streekgenoten Hannes Bonami (3de) en Filip Sheridan (4de) pakken na verbeten strijd ticket voor Hawaï in Ironman Finland: “Heel tevreden met deze onverhoopte derde plaats”
    Triatlon

    Streekgeno­ten Hannes Bonami (3de) en Filip Sheridan (4de) pakken na verbeten strijd ticket voor Hawaï in Ironman Finland: “Heel tevreden met deze onverhoop­te derde plaats”

    Opvallend sterke Belgische prestaties in de Ironman van Finland afgelopen weekend. LTTD-atleet Hannes Bonami streed er lang mee voor een tweede plaats, maar moest uiteindelijk vrede nemen met het brons. Streekgenoot Filip Sheridan leverde op zijn beurt ook een strijd voor het podium. Hij kraakte in het afsluitende loopnummer en werd vierde. Dankzij hun knappe prestaties hebben beide triatleten wel een startbewijs voor de Ironman van Hawaï binnen twee maanden te pakken.