Douane-drugshond Blondie geeft een demonstratie van haar kunnen aan ministers Van Peteghem en Clarinval in de nieuwe grenscontrolepost in de haven van Gent
Volledig scherm
PREMIUM
Douane-drugshond Blondie geeft een demonstratie van haar kunnen aan ministers Van Peteghem en Clarinval in de nieuwe grenscontrolepost in de haven van Gent © BELGA

“Levende slangen, drugs, nepkleding… hier onderscheppen we alles”: Nieuwe grenscontrolepost in Gentse haven geopend

GentIn de Skaldenstraat hebben de douane en het Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid (FAVV) hun intrek genomen in een nieuwe grenscontrolepost gebouwd door North Sea Port. De nieuwe controlepost bevordert het transport van containers via het water en haalt zo vrachtwagens van de weg.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Beloften AA Gent Ladies ruiken halve finale Beker van België: “Toch verwacht ik tegen Chastre geen makkelijke match”
  VROUWENVOETBAL BEKER VAN BELGIË

  Beloften AA Gent Ladies ruiken halve finale Beker van België: “Toch verwacht ik tegen Chastre geen makkelijke match”

  AA Gent Ladies A werd door Anderlecht uit de kwartfinales van de Beker van België gehouden. De beloften van de vrouwelijke Buffalo’s zijn er in dit stadium van de bekercompetitie wel nog bij. Zelfs de halve finale wenkt, want AA Gent Ladies B, leider in eerste nationale, speelt zaterdag thuis tegen reeksgenoot en hekkensluiter Chastre.