Per Bacco in de Sint-Jacobsnieuwstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Per Bacco in de Sint-Jacobsnieuwstraat. © Cedric Matthys

LEKKER LOKAAL, takeaway bij Per Bacco: Italiaans zoals het hoort

Het Italiaanse restaurant Per Bacco in de Gentse Sint-Jacobsnieuwstraat groeide door de jaren heen uit tot een gerenommeerde zaak. In het weekend moet je tijdig reserveren om zeker te zijn van een tafel en ook in de week is het er vaak aardig druk. Benieuwd of hun afhaalmenu ook in de smaak valt. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

  1. Gestart in volle coronacrisis en toch al in de prijzen gevallen: “Miglot is het enige Belgische parfummerk, en onze geuren zijn genderneutraal”
    Gent

    Gestart in volle coronacri­sis en toch al in de prijzen gevallen: “Miglot is het enige Belgische parfummerk, en onze geuren zijn genderneu­traal”

    Hij was apotheker, maar stortte zich op de wereld van de geuren. Kristof Lefebre zou zijn parfumeriezaak Miglot openen op 21 maart 2020, exact de dag waarop België voor het eerst op slot ging. Maar ondanks twee lockdowns heeft Kristof zijn merk wél in de markt weten te zetten. Zijn Miglot wordt intussen verkocht over heel België en zelfs al in Nederland. Hij won ook al een prestigieuze prijs: de trofee van ‘Belgian Beauty Awards 2021' staat te blinken in zijn etalage.