Kurt Burgelman maakt een kerstnummer voor en met Gentenaars
Volledig scherm
Kurt Burgelman maakt een kerstnummer voor en met Gentenaars © Wannes Nimmegeers

Kurt Burgelman verspreidt jouw kerstwensen: “Een beetje extra warmte in deze vreemde en eenzame tijd”

GentOmdat Kerstmis dit jaar anders en vooral voor vele mensen eenzamer zal zijn dan anders, wil Kurt Burgelman zijn steentje bijdragen aan het welbevinden van de mensen. Samen met Peter De Bosschere en Wim Bartholomeus maakt hij een kerstlied dat live zal worden uitgezonden. “We vragen mensen om een foto met hun kerstboodschap te sturen, zodat wie die beelden kunnen tonen tijdens dat nummer", zegt hij.

  1. Oppositie wil Gentenaar bevragen over invulling Groot Vleeshuis, maar meerderheid schiet voorstel af: “Er is nu eenmaal nood aan fietsstallingen”
    PREMIUM
    Gent

    Oppositie wil Gentenaar bevragen over invulling Groot Vleeshuis, maar meerder­heid schiet voorstel af: “Er is nu eenmaal nood aan fietsstal­lin­gen”

    Met het plan ‘fietsparking in het Groot Vleeshuis’ heeft Groen in Gent een bommetje gedropt dat blijft nazinderen. Ook in de gemeenteraad maandagavond werd een - nachtelijk - debat gehouden over het historisch pand dat momenteel op instorten staat. “Dit gebouw is thermisch en akoestisch gewoon niet te isoleren”, motiveert schepen Filip Watteeuw (Groen) de keuze. De oppositie haalde het zwaar geschut boven.