Er vielen geen gewonden.
Volledig scherm
Er vielen geen gewonden. © SDD

Kop-staartaanrijding tijdens file aan verkeerswisselaar in Zwijnaarde

ZwijnaardeAan de verkeerswisselaar in Zwijnaarde heeft donderdagmorgen een ongeval plaatsgevonden. Een Toyota Yaris reed in op een vrachtwagen bij de afrit van de E40 naar de E17. Het verkeer verliep een tijdlang moeizaam, mede door een eerder omgekantelde vrachtwagen iets verderop.

  1. Op bezoek bij Pottie (74) en Rita (71), de oudste cafébazen van de Overpoort: “We zijn al naar zoveel trouwfeesten en babyborrels mogen gaan”
    PREMIUM
    Gent

    Op bezoek bij Pottie (74) en Rita (71), de oudste cafébazen van de Overpoort: “We zijn al naar zoveel trouwfees­ten en babybor­rels mogen gaan”

    Al meer dan 40 jaar baten Luc ‘Pottie’ D’haens (74) en Rita Van Rijsselberghe (71) hun studentencafé uit in de Overpoort. Ze hebben al duizenden - voornamelijk West-Vlaamse - studenten over de vloer gekregen, waaronder heel wat bekende koppen. Dat betekent ook dat ze een schat aan zotte verhalen hebben. Nu de studenten naar huis zijn voor de zomer, geven ze er enkele prijs. "Het afgelopen jaar hebben we een totaal ander leven geleid. We konden plots 10 uur slapen in plaats van 5. In het begin deed dat deugd, maar we misten onze studenten.”