Leden van Shout at Cancer met andere muzikanten die eind oktober zullen optreden in de Bijloke.
Volledig scherm
Leden van Shout at Cancer met andere muzikanten die eind oktober zullen optreden in de Bijloke. © Thomas Moors

Koor zonder stembanden eind oktober te horen in Bijloke: “Het klinkt helemaal anders dan een gewoon koor”

GentDe koorleden van ‘Shout at Cancer’ hebben geen strottenhoofd meer, maar toch zingen ze nog. Al klinkt dat helemaal anders dan een gewoon koor. Eind oktober is de groep te horen in de Bijloke. Dan laten ze niet alleen zichzelf, maar ook andere mensen met stemproblemen – door een beroerte of Parkinson bijvoorbeeld - horen. Een hele reeks Belgische muzikanten zorgt voor muzikale ondersteuning.

  1. Lichtte Bulgaar (37) tientallen landgenoten in Gent op voor 500.000 euro? “Hij maakte misbruik van hun gebrekkig Nederlands”
    PREMIUM
    Gent

    Lichtte Bulgaar (37) tientallen landgeno­ten in Gent op voor 500.000 euro? “Hij maakte misbruik van hun gebrekkig Nederlands”

    Hij zou hen helpen om een lening te verkrijgen, maar achter de rug van tientallen Bulgaarse slachtoffers pleegde de 37-jarige S.S. fraude met hun persoonlijke gegevens. Hij startte op hun naam stiekem ondernemingen om aan de hand van valse facturen BTW teruggaven te innen. In totaal zou hij zo’n 500.000 euro verdiend hebben. Tot een tafelkleedje hem de das om deed...