De 7-jarige Zoë Van den Bossche mocht bloemen overhandigen aan de koningin.
Volledig scherm
De 7-jarige Zoë Van den Bossche mocht bloemen overhandigen aan de koningin. © Wannes Nimmegeers

Koningin Mathilde brengt ‘duurzaamheidsbezoek’ aan de UGent: “Studenten zijn zich goed bewust van wat op het spel staat”

Hoog bezoek vrijdagnamiddag op de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UGent. Koningin Mathilde bracht een bezoek aan de Arteveldestad om kennis te maken met het duurzaamheidsbeleid van de Universiteit Gent. Ze bleek onder de indruk. “Jullie, studenten staan open voor innovatie en nieuwe ervaringen”, klonk het.

0 reacties

  1. Kortrijk na Warmste Week nu gaststad voor Week van de Belgische Muziek: StuBru gaat live in Leiestraat, finale De Nieuwe Lichting bij Wilde Westen
    Kortrijk

    Kortrijk na Warmste Week nu gaststad voor Week van de Belgische Muziek: StuBru gaat live in Leiestraat, finale De Nieuwe Lichting bij Wilde Westen

    Studio Brussel staat van maandag 31 januari tot en met zondag 6 februari in het teken van muziek van eigen bodem. Kortrijk is dit jaar gaststad. En dat betekent heel wat, zoals de finale van De Nieuwe Lichting in concertzaal Wilde Westen en reportages op muzikale plaatsen. De live StuBru-uitzendingen gebeuren in de Leiestraat 24. “Er zit veel straffe muziek in het Leiewater van Kortrijk, we voelen er ons als een vis in het water”, lacht Jan Van Biesen, nethoofd van Studio Brussel.