De berg van Zakman in het bushokje aan de Sint-Niklaaskerk, waar hij gisteren weggehaald werd.
Volledig scherm
De berg van Zakman in het bushokje aan de Sint-Niklaaskerk, waar hij gisteren weggehaald werd. © Foto VDS

Komedie over ‘Zakman’ lokt veel negatieve reacties uit. “We gaan die man niet uitlachen hé. Het gaat zelfs niet over hem”

De bekendste dakloze van Gent ‘Zakman’ krijgt een eigen toneelstuk tijdens de Gentse Feesten. Onder andere acteurs Jurgen Delnaet, Katelijne Verbeke en Bob De Moor maken een naar eigen zeggen ‘luchtig maar niet-biografisch’ stuk. Maar is het wel opportuun om te teren op iemand met diepe mentale problemen?

1 reactie

 • Jeroen Wille

  4 jaar geleden
  Brave man die niemand kwaad doet? Ben er al 2x agressief door benaderd geweest zonder enige aanleiding...
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.