Kobe Desramaults in Chambre Séparée.
Volledig scherm
PREMIUM
Kobe Desramaults in Chambre Séparée. © Wannes Nimmegeers

Kobe Desramaults blijft met Chambre Séparée tot september in Gent, maar dan in een ander jasje: “De ideale afsluiter voor ik vertrek”

GentHoewel zo goed als alle restaurants leven op takeaway, heeft Kobe Desramaults de boot lang afgehouden met zijn sterrenrestaurant Chambre Séparée. Nu serveert hij toch meeneemboxen, op zijn manier, tot de horeca weer open mag. Daarna wil hij zijn restaurant nog 2 maanden openhouden zoals voor de crisis, om in de zomer af te ronden met een ander smaakmakend concept.

 1. Gentenaar Kevin (32) wint Belgisch Kampioenschap skateboarden: “Op mijn elfde won ik mijn eerste wedstrijd”
  Gent/Ronse

  Gentenaar Kevin (32) wint Belgisch Kampioen­schap skateboar­den: “Op mijn elfde won ik mijn eerste wedstrijd”

  Kevin Tshala (32) werd afgelopen weekend Belgisch kampioen ‘streetskateboarden’ in Antwerpen. De Gentenaar skatet al sinds zijn tiende en won op zijn elfde zijn eerste wedstrijd. Twintig jaar later scheert hij nog altijd hoge toppen, soms ten koste van zijn eigen lichaam. “Hopelijk ben ik weer in orde tegen eind november, voor de wedstrijd in Florida.”
 2. Nu de vraag naar coaches groeit, start Gentse dokter beroepsvereniging: “Kwaliteit bieden aan mensen die hun gezondheid in handen nemen”
  Gent

  Nu de vraag naar coaches groeit, start Gentse dokter beroepsver­e­ni­ging: “Kwaliteit bieden aan mensen die hun gezondheid in handen nemen”

  In een tijd waarin iedereen wel ‘coach’ lijkt, wordt in Gent een Vlaamse beroepsvereniging opgestart. De Vlaamse Vereniging GezondheidsCoaches wordt een beroepsvereniging die zal opkomen voor de belangen van de gezondheidsmedewerkers, maar het wordt meteen ook een kwaliteitslabel. Aangesloten coaches hebben een degelijk opleiding genoten.