Te Hoet op de Lousbergkaai.
Volledig scherm
PREMIUM
Te Hoet op de Lousbergkaai. © Jill Dhondt

Kleindochters van Jan Hoet baten zomerbar uit: verborgen parel in het midden van de stad

Jan Hoet Junior organiseerde vorig jaar al een zomerbar in Gent, waar je bij een lekker hapje wat kunst kon meepikken. Dit jaar geeft hij de fakkel door aan zijn dochters: Marthe en Jozefien. Zij kregen de vrijheid om het concept eigen te maken, met ‘Te Hoet’ als resultaat. In de weelderige tuin kan je aperitieven, eten, petanquen, je nagels onder handen nemen of een barbier bezoeken. Binnen kan je door het archief van hun grootvader snuisteren.

  1. Streekgenoten Hannes Bonami (3de) en Filip Sheridan (4de) pakken na verbeten strijd ticket voor Hawaï in Ironman Finland: “Heel tevreden met deze onverhoopte derde plaats”
    Triatlon

    Streekgeno­ten Hannes Bonami (3de) en Filip Sheridan (4de) pakken na verbeten strijd ticket voor Hawaï in Ironman Finland: “Heel tevreden met deze onverhoop­te derde plaats”

    Opvallend sterke Belgische prestaties in de Ironman van Finland afgelopen weekend. LTTD-atleet Hannes Bonami streed er lang mee voor een tweede plaats, maar moest uiteindelijk vrede nemen met het brons. Streekgenoot Filip Sheridan leverde op zijn beurt ook een strijd voor het podium. Hij kraakte in het afsluitende loopnummer en werd vierde. Dankzij hun knappe prestaties hebben beide triatleten wel een startbewijs voor de Ironman van Hawaï binnen twee maanden te pakken.