Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Kinderen filmen hoe papa mama in elkaar slaat

Een Gentse vader van 39 die zijn vrouw harde klappen gaf na een discussie over geld, stopte pas met ontkennen toen hij de filmpjes zag die zijn jonge kinderen maakten tijdens de vechtpartij. Hij riskeert een celstraf van een jaar, mogelijk met probatievoorwaarden zodat hij agressiebegeleiding kan zoeken.

52 reacties

 • Anita Billen

  1 jaar geleden
  Moedige kinderen.
 • Danielle van Bergen

  1 jaar geleden
  Zelfs hier in België is een vrouw niets waard
 • Monique Lepelaar

  1 jaar geleden
  Het is heel moedig van die kinderen. Dat die vader bleef ontkennen vind ik niet bevorderlijk en ik vrees zelfs na die agressie begeleiding dat hij weer gaat beginnen. Erg voor die vrouw en kinderen want dit laat een grote stempel na bij ze.
 • Carlo Verstappen

  1 jaar geleden
  1 jaar maar!!! Ze moeten die rechter mee opsluiten. 5 jaar is een juiste straf voor zo iemand want die doet dat nog als hij de kans krijgt want die is zo.
 • Chris Hom

  1 jaar geleden
  Het zoveelste huiselijk geweld waar kinderen bij betrokken zijn. Een kindertijd zou onbezorgd moeten zijn. Zoveel verdriet hoeven de kinderen niet mee te maken thuis. Jammer, heel jammer dat ouders/volwassenen daar geen rekening mee houden.
 1. Fietssnelweg in Wondelgem niet afgewerkt voor 2025: “We werken aan een tijdelijke oplossing”
  PREMIUM
  Gent/Evergem

  Fietssnel­weg in Wondelgem niet afgewerkt voor 2025: “We werken aan een tijdelijke oplossing”

  Binnenkort starten de werken aan een imposante fietsbrug tussen Gent en Evergem. Het bouwwerk kost 4,5 miljoen euro en moet volgend jaar klaar zijn. Het is een grote stap in de verbinding tussen Gent en Brugge, maar een belangrijk probleem blijft onopgelost. Het laatste stukje fietspad, dat de brug op de fietsring rond de Arteveldestad aansluit, komt deze legislatuur niet rond. En dat is tegen de zin van de Gentse CD&V. “Het is zonde om de miljoeneninvestering niet te verzilveren", klinkt het.
 2. Proefproject met sneltests op school voor het eerst toegepast: hele klas uit een basisschool getest en 1 extra besmetting ontdekt
  Gent

  Proefpro­ject met sneltests op school voor het eerst toegepast: hele klas uit een basis­school getest en 1 extra besmetting ontdekt

  De coronacijfers in het Gentse onderwijs worden nauwlettend in de gaten gehouden. De voorbije week werd in een lagere school één clusterbesmetting vastgesteld. De hele klas werd getest via het proefproject rond sneltesten. Daarbij werd nog één extra besmetting vastgesteld. “Goed en voldoende (snel)testen en het respecteren van de quarantaine zijn superbelangrijk”, vindt onderwijsschepen Elke Decruynaere (Groen).
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel