KIJK. Kapperszaak in centrum Gent doelwit van bomaanslag: “Dader maakte nog snel foto van brandende doos, en zette het op een lopen”

GentIn de Wondelgemstraat in Gent is in de nacht van zondag op maandag een bom ontploft, vlak voor het pand waarin een kapperszaak huist. Op camerabeelden is te zien hoe een man een vreemde doos in brand steekt. Enkele seconden later volgen een grote knal en een vuurzee. Het parket is een onderzoek gestart.

  1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
    Jobat

    De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

    Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.