120 pakketten, daar verzamel je al eens wat vrijwilligers voor.
Volledig scherm
120 pakketten, daar verzamel je al eens wat vrijwilligers voor. © rv

Kerstfeest voor kwetsbare kinderen opnieuw zonder feest maar met cadeautjes

GENTEen groep vrijwilligers van NH Hotel organiseert traditiegetrouw een kerstfeest samen met de Sociale Dienst van de stad Gent en CAW Oost-Vlaanderen. Kwetsbare kinderen vieren dan met pannenkoeken en een kinderdisco, maar dat kon opnieuw niet doorgaan. Een stapel cadeautjes moest (opnieuw) de pijn verzachten. 

  1. Medewerker frituur werd ‘vastgebonden’, maar blijkt nu zelf het brein achter amateuristische overval: “Mijn werkgever betaalt mij te weinig”
    PREMIUM

    Medewerker frituur werd ‘vastgebon­den’, maar blijkt nu zelf het brein achter amateuris­ti­sche overval: “Mijn werkgever betaalt mij te weinig”

    De populaire Gentse frituur Zorro werd in april 2019 overvallen door twee gemaskerde boeven. De medewerker werd in een ruimte achteraan de zaak gekneveld, waarna de daders de kassa leegroofden. De medewerker kon zich echter al snel losmaken en de politie contacteren. Té snel om geloofwaardig te zijn volgens de speurders. “Ben jij Houdini misschien?” Reconstructie van een nepoverval die gedoemd was te mislukken.
    Gent