De Predeom-caravan van Katrien.
Volledig scherm
De Predeom-caravan van Katrien. © Katrien Baeten

Katrien uit Gentbrugge zoekt haar gestolen caravan: “Deze zomer wilde ik ermee naar Zweden trekken”

GentDe bolvormige caravan van Katrien Baeten (59) stond een aantal maanden geparkeerd op de P&R in Gentbrugge, maar bleek zaterdag spoorloos verdwenen te zijn. Eigenares Katrien Baetens (59) is er het hart van in. “Dat caravannetje was mijn vrijheid, mijn bed op wielen.” 

  1. Minister Diependaele en schepen Souguir over het Gravensteen: “Het grootste gevaar is dat we door continu protest gewoon niks meer zouden doen, want dat is makkelijker”
    PREMIUM
    Gent

    Minister Diependae­le en schepen Souguir over het Graven­steen: “Het grootste gevaar is dat we door continu protest gewoon niks meer zouden doen, want dat is makkelij­ker”

    Twee jaar lang al wordt er in Gent gebakkeleid over het Gravensteen, en hoe we dat toegankelijk moeten maken. Actiegroepen protesteren tegen elk voorstel, maar veel alternatieven voor het geplande paviljoen en de lifttoren naast de donjon zijn er niet. Minister Diependaele probeerde de partijen in Gent op één lijn te krijgen, schepen Souguir zette een inspraakronde op poten, maar het oorspronkelijk plan blijft behouden. Kon dat hele proces nu echt niet anders?