Katrien Windey, Françoise Buylen en Ingrid Avet.
Volledig scherm
Katrien Windey, Françoise Buylen en Ingrid Avet. © rv

Katrien, Françoise en Ingrid maken samen boek waar schilderijen, gedichten en foto’s met elkaar interageren

GentKatrien Windey, Françoise Buylen en Ingrid Avet hebben net samen een boek uitgebracht. Het is een kruisbestuiving geworden tussen de schilderijen van Katrien, de gedichten van Françoise en de foto’s van Ingrid.

 1. Geen Gentse Feesten? Wel in én buiten de Minardschouwburg
  Gent

  Geen Gentse Feesten? Wel in én buiten de Minard­schouw­burg

  Om het met de woorden van Luk De Bruyker te zeggen: “We gaan ons geen twee jaar laten muilkorven.” En dus stelt de Minard een Gentse Feestenprogramma voor, zélfs al zijn er eigenlijk geen Gentse Feesten. “We hebben ons programma binnen, maar we hebben ook een deeltje buiten, met dank aan het Knaldrangfonds”, zegt theaterdirecteur Nathalie De Neve. “Het buitengedeelte gaat door op de speelplaats van Sint-Barbara.”
 2. REPORTAGE: “Geen identiteitskaart, niet binnen”: schuiven voor een plekje aan de Blaarmeersen maar voorlopig rustig
  PREMIUM
  GENT

  REPORTAGE: “Geen identi­teits­kaart, niet binnen”: schuiven voor een plekje aan de Blaarmeer­sen maar voorlopig rustig

  De eerste zonnige, snikhete dag aan de Blaarmeersen, dat geeft het gevoel van festivalitis aan de Watersportbaan. Controles, bandjes, rijen en security, maar eens binnen was het honderd procent genieten. Er is een pak minder plaats voorzien voor niet-Oost-Vlamingen, en dat merk je. Maar rellen, die zijn er (nog) niet. “Ik heb mijn identiteitskaart niet mee, mag een briefje van de mutualiteit ook?”