Katrien straalt wanneer ze weer in haar caravan plaats kan nemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Katrien straalt wanneer ze weer in haar caravan plaats kan nemen. © PJDG

Katrien (59) kan op reis vertrekken dankzij HLN: “Ik had geen enkele hoop meer om mijn gestolen caravan terug te zien”

GentBij de start van de zomervakantie kon Katrien Baeten (59) uit Gent geen beter nieuws krijgen. Haar bolvormige caravan die in mei gestolen werd op de P&R in Gentbrugge is terecht. Ze was er toen het hart van in en deed een emotionele oproep op HLN, waarna een alerte lezer de caravan zag staan op een oprit in Zomergem. Nu is haar ‘bed op wielen’ vertrekkensklaar, met dank aan de dief. 

 1. Na massaal protest en negatief advies van brandweer en stad: GMF vraagt minister om plannen De Lijn in Wondelgemse Meersen te herbekijken
  PREMIUM
  Gent / Wondelgem

  Na massaal protest en negatief advies van brandweer en stad: GMF vraagt minister om plannen De Lijn in Wondelgem­se Meersen te herbekij­ken

  Hoe lang blijven de plannen voor een stelplaats annex oefenterrein van De Lijn op de site Wissenhage nog overeind? Het Gents MilieuFront (GMF) heeft een brief geschreven naar de minister Lydia Peeters (Open Vld), met de vraag de plannen voor het oefenterrein dringend te herbekijken. “Het is waanzin om waardevol groengebied vol beton te storten.”
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 3. Geen kwaad opzet gemoeid bij brand in appartementsgebouw Neemeerskaai
  Gent

  Geen kwaad opzet gemoeid bij brand in apparte­ments­ge­bouw Neemeers­kaai

  De brand woedde donderdagmiddag omstreeks 12.00 uur in het appartementsgebouw ‘Van Beveren’ aan de Neermeerskaai, vlakbij de Watersportbaan in Gent. De brand ontstond op de vijfde verdieping. De meeste bewoners werden geëvacueerd en opgevangen in een nabijgelegen school. Ze konden dezelfde dag nog terugkeren naar hun woonst. Bij de brand raakte vijf mensen gewond en drie personen moesten naar het ziekenhuis afgevoerd worden met ademhalingsproblemen.