Lucie van Scorpios, Amaury van Bernamo, Rosalie van Masmoi, Lucas van Woost, Emma van Studio E en Lena die de marketing doet. In de winkel vind je ook nooit verwelkende bloemen van Laura van Maison Vermont.
Volledig scherm
Lucie van Scorpios, Amaury van Bernamo, Rosalie van Masmoi, Lucas van Woost, Emma van Studio E en Lena die de marketing doet. In de winkel vind je ook nooit verwelkende bloemen van Laura van Maison Vermont. © Jill Dhondt

Jonge ondernemers slaan handen in elkaar voor pop-upwinkel met massageparels, bodywarmers, kousen voor stinkende voeten en meer

GentJuwelen, bloemen die nooit verwelken, kousen voor stinkende voeten, schalen uit gerecycleerd materiaal, bodywarmers en massageparels. Deze en nog meer spullen vind je vanaf dit weekend in de Nederkouter, in een pop-winkel van zes jonge ondernemers.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.