Een jonge dealer en zijn taxichauffeur stonden woensdag terecht.
Volledig scherm
Een jonge dealer en zijn taxichauffeur stonden woensdag terecht. © DVEG

Jonge Nederlandse drugdealer (22) betrapt met 12 kilogram cocaïne en heroïne: “Hij praatte zijn mond voorbij op de dashcam”

GentEen Nederlandse jongeman (22) riskeert een celstraf van vier jaar voor zijn betrokkenheid bij drughandel. Ondanks zijn jonge leeftijd werd hij vertrouwd met grote hoeveelheden cocaïne en heroïne, tot hij in maart van dit jaar tegen de lamp liep. Op het moment van zijn arrestatie had hij drugs bij met een straatwaarde van 600.000 euro.

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.