Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs.
Volledig scherm
Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs. © Marc Baert

Jeff Hoeyberghs (60) krijgt celstraf van 10 maanden voor seksisme en aanzetten tot haat en discriminatie: “En hij toont geen énkel schuldinzicht”

GentPlastisch chirurg Jeff Hoeyberghs (60) is door de Gentse rechtbank veroordeeld tot een celstraf van tien maanden, waarvan vijf maanden met uitstel, voor seksisme en aanzetten tot haat en discriminatie. Dat deed hij in 2019 tijdens een lezing in een auditorium aan de UGent voor het Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond (KVHV) over vrouwen. 

  1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
    Spaargids.be

    Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

    De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.