Cool Abdoul in sportschool van 9duust in de Brugse Poort.
Volledig scherm
Cool Abdoul in sportschool van 9duust in de Brugse Poort. © Jill Dhondt

“Je kan verkeerde keuzes maken, maar herpak je”, Ismail Abdoul op gratis filmvertoning van ‘Cool Abdoul’ voor jongeren Brugse Poort

GentDe bekende Gentse bokser Ismail Abdoul keerde zaterdagavond terug naar de buurt waar hij opgroeide, de Brugse Poort. Daar organiseerde hij samen met vzw Touché een gratis voorstelling van Cool Abdoul – de film die net is uitgekomen over zijn leven - voor de jongeren uit de buurt. “Het kan altijd anders als je het zelf wil”, sprak de bokser de jongeren toe voor de film.

 1. Drugshond van Gentse politie brengt einde aan buitensporige pokeravonden vol eten, drank en coke: “Hij verdiende meer dan 200.000 euro”
  PREMIUM
  Gent

  Drugshond van Gentse politie brengt einde aan buitenspo­ri­ge pokeravon­den vol eten, drank en coke: “Hij verdiende meer dan 200.000 euro”

  Vier jaar lang ging een Gentse dealer (34) rustig zijn gangetje, vanuit zijn penthouse aan het Baudelopark. Hij verkocht xtc, maar vooral coke. Die verstopte hij in zakjes van papieren zakdoeken, die hij in zijn BMW rondbracht in heel Gent. Ook organiseerde hij wilde pokeravonden. Voor een dikke smak geld kon je een hele avond genieten van heerlijk eten, drank naar keuze en... drugs à volonté.
 2. “Wordt u binnenkort verdedigd in de rechtbank door een robot?” Advocatenkantoor Intolaw onderzoekt rol van artificiële intelligentie (AI) in advocatuur
  Gent

  “Wordt u binnenkort verdedigd in de rechtbank door een robot?” Advocaten­kan­toor Intolaw onderzoekt rol van artifi­ciële intelligen­tie (AI) in advocatuur

  Artificiële intelligentie (AI) is een nieuwe vorm van software die de menselijke intelligentie nabootst om taken uit te voeren, maar dan sneller en vaak preciezer. AI is intussen overal om ons heen te bespeuren, en dat zal de komende jaren alleen maar meer het geval zijn. Bedrijven zijn dan ook naarstig op zoek naar manieren om die software te implementeren in hun werking. Dat gebeurt ook in sectoren die er in de eerste plaats niet meteen aan te linken zijn, zoals de advocatuur.