Winnares Amber Bert met haar lief Aron. Hij schreef haar stiekem in
Volledig scherm
Winnares Amber Bert met haar lief Aron. Hij schreef haar stiekem in © VDS

Jarige Amber en Koen eten de meeste kaaskroketten op Nationale Krokettendag. “Morgen nog eens, als ontbijt”

GentSpektakel bij Chapeluur aan de Groentenmarkt: daar vond vandaag een wedstrijd kaaskroketten eten plaats. Het opzet was simpel: om ter meest kroketten verorberen op een half uur tijd. Bij de mannen won Koen Eylenbosch (46), bij de vrouwen kaapte de jarige Amber Bert (22) de trofee weg. Allebei winnen ze een jaar lang gratis kroketten.

  1. Bokser Yorben (24) riskeert vijf jaar cel nadat hij Manchester City-supporter Guido (64) in coma sloeg op snelwegparking: “Voor papa is het mentaal te zwaar om naar rechtbank te komen”
    PREMIUM
    Gent/Ninove

    Bokser Yorben (24) riskeert vijf jaar cel nadat hij Manchester Ci­ty-supporter Guido (64) in coma sloeg op snelwegpar­king: “Voor papa is het mentaal te zwaar om naar rechtbank te komen”

    De 24-jarige Yorben S. moet zich komende maandag voor de rechter verantwoorden nadat hij op 19 oktober 2021 Guido De Pauw (64) in een coma sloeg op de snelwegparking in Drongen. Op de terugweg van een Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge, liep het slachtoffer - een notoir Manchester City-supporter uit Meerbeke - de Club Brugge-fan Yorben S. tegen het lijf. Na een banale discussie werd het slachtoffer in coma geslagen door Yorben S. Die riskeert nu een celstraf van vijf jaar voor het zware misdrijf.