Zo zal het nieuwe productiecentrum van Janssen Pharmaceutica in Zwijnaarde eruit zien
Volledig scherm
Zo zal het nieuwe productiecentrum van Janssen Pharmaceutica in Zwijnaarde eruit zien © J&J

Janssen Pharmaceutica kiest Zwijnaarde voor nieuwe vestiging voor kankertherapie

ZwijnaardeJanssen Pharamceutica, een dochterbedrijf van de internationale farmareus Johnson&Johnson, komt effectief naar Zwijnaarde. Op de nieuwe site, die 26.000 vierkante meter groot zal zijn, zal het bloed van kankerpatiënten behandeld worden. Zo stijgen de overlevingskansen. De nieuwe vestiging moet in 2023 operationeel zijn.

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Matisse Samoise (AA Gent) bekocht penalty met blessure: “Ik hoorde het publiek ‘hands' roepen, dus ging ik ook maar reclameren”
  voetbal jupiler pro league

  Matisse Samoise (AA Gent) bekocht penalty met blessure: “Ik hoorde het publiek ‘hands' roepen, dus ging ik ook maar reclameren”

  AA Gent heeft zich dankzij een penalty van Hugo Cuypers naar een zege tegen Westerlo geknokt. Bij een 1-1-stand verraste Matisse Samoise z'n rechtstreekse tegenstander De Cuyper waardoor de bal tegen diens hand en dus op de stip belandde. Matisse Samoise moest in de loop van de tweede helft het veld verlaten met een heupblessure, ook door diezelfde actie.