Op het terras van restaurant Godot aan de Hooiaard krijg je de geur van afval er gratis bij.
Volledig scherm
Op het terras van restaurant Godot aan de Hooiaard krijg je de geur van afval er gratis bij. © Sabine Van Damme

Ivago staakt: centrum stinkt al na 1 dag

GENTDe werknemers van Ivago hebben gisterochtend spontaan het werk neergelegd. Ze zagen het niet zitten om bij deze temperaturen en zonder extra maatregelen massa's huisvuil op te halen. Papier en glas werden in het centrum voor het eerst in 6 weken buiten gezet. Maar door de actie - die voorlopig doorgaat - blijft alles staan, en dat ruik je.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Wijkinspecteurs drinken koffie met oudere bewoners: “Bijna alles verloopt via het internet, maar veel Gentenaars kennen daar niets van”
  Gent

  Wijkinspec­teurs drinken koffie met oudere bewoners: “Bijna alles verloopt via het internet, maar veel Gentenaars kennen daar niets van”

  De Gentse Wijkpolitie startte onlangs het project ‘Koffie met je buurtinspecteur’. Bedoeling is om Gentenaars en politie op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te laten komen. Wij gingen een kijkje nemen in het Lokaal Dienstencentrum De Waterspiegel waar het wijkcommissariaat Wondelgem met haar bewoners een gesprek aanging over zaken die de buurt beroeren.