Het Pand, pandemisten, Caermersklooster
Volledig scherm
PREMIUM
Het Pand, pandemisten, Caermersklooster © Wannes Nimmegeers

Is het einde nabij? Vonnis van Pand betekend, Pandemisten organiseren grote protestmars op 6 december

GentDe eigenaars - de provincie en WoninGent - hebben het vonnis voor de ontruiming van het Pand laten betekenen. Dat wil zeggen dat het Pand in de Lange Steenstraat, dat al 7 maanden gekraakt wordt, tegen 7 december leeg moet zijn. Nochtans was er op 14 december een overleg met de Woonzaak gepland. De ‘Pandemisten’ steigeren, en plannen een grote protestmars.

 1. Koen Wauters over zijn geweigerde deelname aan de Dakar: “De FIA heeft het laatste woord”
  Autosport

  Koen Wauters over zijn geweigerde deelname aan de Dakar: “De FIA heeft het laatste woord”

  De FIA, de internationale automobielsport federatie, heeft woensdag de wagens van Koen Wauters en Pascal Feryn en die van Tom De Leeuw en Cédric Feryn afgekeurd vanwege een niet conforme veiligheidskooi. Het is niet minder dan een ferme klap in het gezicht van ieder teamlid dat sinds het einde van de vorige Dakar bijna dagdagelijks bezig was met de voorbereiding van de Dakar 2023.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 3. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.