Archiefbeeld: Op Velo-city komen meer dan 1.400 deelnemers uit meer dan 60 landen af.
Volledig scherm
Archiefbeeld: Op Velo-city komen meer dan 1.400 deelnemers uit meer dan 60 landen af. © Stad Gent

Internationaal fietscongres Velo-city komt naar Gent

GentIn juni 2024 strijkt het internationale fietscongres Velo-city neer in Gent. Meer dan 1.400 deelnemers uit meer dan zestig landen komen er samen om na te denken over de toekomst van het fietsen. 

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Voormalige fitnesskoning veroordeeld tot ‘maar’ 10 maanden met uitstel door gebrekkig onderzoek
  PREMIUM
  Gent

  Voormalige fitnessko­ning veroor­deeld tot ‘maar’ 10 maanden met uitstel door gebrekkig onderzoek

  Dick Vande Vyvere (59), de man die de fitnessketens Passage en JustFit oprichtte en later doorverkocht, is veroordeeld tot tien maanden cel met uitstel. Hij werd beschuldigd van oplichting, witwassen, valsheid in geschrifte en bedrieglijk onvermogen, maar werd voor een groot deel vrijgesproken. Dat is het gevolg van een gebrekkig onderzoek, dat bovendien te lang aansleepte, oordeelde de Gentse correctionele rechtbank donderdag.