Charlotte en Maxime in hun interieurwinkel Astuce in Oostakker.
Volledig scherm
Charlotte en Maxime in hun interieurwinkel Astuce in Oostakker. © Jill Dhondt

Interieurwinkel in Oostakker gaat wekelijks kerstmarkt organiseren vanaf november: “Compleet met warme chocomelk en glühwein”

GentDe bladeren vallen nog maar van de bomen, en toch kijken heel veel Gentenaars al volop uit naar kerstmis. Zo ook Charlotte Dengis en Maxime Koch van interieurwinkel Astuce, in het oude stationsgebouw van Oostakker. Vanaf eind november organiseren ze elke week een kerstmarkt waar je warme chocomelk, kerstbomen, kerstballen en meer zal kunnen halen.

  1. Man riskeert jaar cel voor betrokkenheid bij online vriendschapsfraude: “Hij liet meer dan 50.000 euro op zijn rekening storten”
    PREMIUM
    GENT

    Man riskeert jaar cel voor betrokken­heid bij online vriend­schaps­frau­de: “Hij liet meer dan 50.000 euro op zijn rekening storten”

    Oplichters hebben een senior uit Duitsland meer dan 50.000 euro armer gemaakt. Met allerhande smoesjes wonnen ze online het vertrouwen van de dame. Een Gentse arbeider die zijn bankrekening uitleende voor de frauduleuze praktijken riskeert nu een celstraf van één jaar. Volgens zijn advocaat is het allemaal toch iets genuanceerder: “Mijn cliënt is de laagste op de ladder. De kleine garnaal die de boter moet fretten.”