Laura Berteloot in haar nieuwe tattoostudio Ipanema.
Volledig scherm
Laura Berteloot in haar nieuwe tattoostudio Ipanema. © Jill Dhondt

Interieurarchitecte opent atypische tattoostudio aan station: “Geen donkere ruimte vol schedels maar een studio vol licht en kleur”

GentVlak aan het station werd een nieuwe tattoostudio geopend: Studio Ipanema. Het is in veel opzichten niet wat je zou verwachten van een tattooshop. Geen mysterieuze, zwarte sfeer maar een vrolijke, lichtrijke plek. Bemand door Laura Berteloot (31) die zelf geen tattoos heeft en tot voor kort als interieurarchitecte werkte.

  1. “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuisjes van decorbouwers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten
    PREMIUM
    Lommel/Balen/Vlaanderen

    “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuis­jes van decorbou­wers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten

    De coronacrisis brak uit. Met zijn twee zaten ze op een zak cement. Een glas cava in de hand, maar niet om te vieren. Integendeel. Een brainstorm op een zakelijk leven of dood... En toen besloten ze om de sprong te wagen. Het bouwen van unieke speelhuisjes die volledig meegaan in de beleving van kinderen. Eye-Opener Decors werd een schot in de roos. Tegenwoordig richten ze zelfs tuincentra of andere ruimtes in, hebben ze een contract met Plopsaland en mogen ze in het Midden-Oosten speeltuinen gaan decoreren. En binnenkort volgt de lancering van de enige echte Eye-Opener Treehouse. Siemon Ariens (31) en Lars van den Dungen (26) weten het ondertussen zelf ook: “Never waste a good crisis.”