Regi op de Student Kick-Off in 2021.
Volledig scherm
Regi op de Student Kick-Off in 2021. © Wannes Nimmegeers

Inschrijvingen Student Rock-Rally opnieuw geopend

GENTFan van de zware gitaren of tot in de toppen van je tenen een singer-songwriter? Rep je dan als de bliksem naar de website van Student Rock-Rally, want de inschrijvingen voor die wedstrijd zijn opnieuw geopend. De winnaars mogen op 28 september de Student Kick-Off mee openen. 

 1. Bar Bricolage opent als eerste zomerbar van het jaar de deuren: “Ook onze smakelijke pizza’s zijn terug”

  Bar Bricolage opent als eerste zomerbar van het jaar de deuren: “Ook onze smakelijke pizza’s zijn terug”

  Als je naar buiten kijkt is het moeilijk te geloven, maar aan de kop van het Houtdok zwaait de eerste zomerbar van het jaar de poorten open. Bar Bricolage belooft dit jaar nog meer livemuziek te brengen, maar ook voor foodies is er goed nieuws. De pizzaoven is warmgeblazen, en elke zondag wacht een ‘katerbrunch’. Voor 28 euro schep je jouw bord vol, zo vaak je wil. En ja, ook bubbels zijn inbegrepen.
  Gent
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.