Steelanol-bioreactoren
Volledig scherm
Steelanol-bioreactoren © rv

Indrukwekkend: ArcelorMittal hijst vier bioreactoren op hun plaats, goed voor 80 miljoen liter bio-ethanol per jaar

GENT/ZELZATEArcelorMittal vierde vandaag de aankomst van vier indrukwekkende nieuwkomers: de bioreactoren die van afvalgassen ethanol moeten maken. Het hijswerk om de vier op hun plaats te krijgen, vroeg heel wat mankracht, maar het eindresultaat mag er wezen. 

 1. Kinderbegeleidster Marleen (46) uit coma gehaald: “Iedereen leefde enorm mee”
  Gent

  Kinderbege­leid­ster Marleen (46) uit coma gehaald: “Iedereen leefde enorm mee”

  Goed nieuws: kinderbegeleidster en KAA Gent-supporter Marleen Van Renterghem (46) is zaterdagmiddag na drie weken uit coma gehaald. De Gentse vrouw belandde aan de hart-longmachine nadat ze COVID-19 opliep in kinderdagverblijf Ter Leie. Kinderbegeleidsters zijn nog steeds niet gevaccineerd en daar ontstond veel verontwaardiging over. “Zelfs schepen Decruynaere stuurde een boeket bloemen om een hart onder de riem te steken.”
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek