Sint-Catharinakerk Wondelgem
Volledig scherm
Sint-Catharinakerk Wondelgem © Wikipedia

Inbrekers viseren openbare gebouwen in Wondelgem

WondelgemAfgelopen week werden in Wondelgem drie inbraken gepleegd in drie openbare gebouwen in evenvaal nachten tijd. 

 1. Ecowijk Gentbrugge eindelijk op het goede spoor. “30-tal woningen minder, maar vooral betere spreiding en lagere gebouwen”
  Gentbrugge

  Ecowijk Gentbrugge eindelijk op het goede spoor. “30-tal woningen minder, maar vooral betere spreiding en lagere gebouwen”

  “Schepen Sami Souguir heeft het initiatief genomen om een bemiddelingstraject op te starten, waardoor de lucht na jaren van procederen eindelijk is uitgeklaard.” Het Buurtcomité 9050 Gentbrugge was bijzonder lovend over de samenwerking die ertoe heeft geleid dat het dossier Eco-wijk eindelijk uit het slop is. “Want voor alle duidelijkheid: wij wilden altijd al dat de Gantoise-site ontwikkeld zou worden, maar dan wel op maat van de buurt.”
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.