Michelle en Charlotte Vanhove van Espérance.
Volledig scherm
Michelle en Charlotte Vanhove van Espérance. © rv

Inbrekers stelen geld en juwelen van pop-up Espérance: “Mocht iemand iets gezien hebben, laat het me dan weten”

GentIn de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in pop-up Espérance aan de Baudelokapel in Gent. De dieven namen naast de inhoud van de kassa ook alle juwelen mee. “Mocht iemand iets gezien hebben of mijn juwelen ergens tweedehands aangekocht hebben, laat het me dan zeker weten", luidt de oproep van eigenares Charlotte Vanhove (21). 

  1. Populaire boekclub en bekende auteurs bundelen verhalen voor goed doel: “Wereldberoemde schrijfster stuurde enkele dagen voor haar dood nog een verhaal in”

    Populaire boekclub en bekende auteurs bundelen verhalen voor goed doel: “Wereldbe­roem­de schrijf­ster stuurde enkele dagen voor haar dood nog een verhaal in”

    De populaire boekenclub ‘De Boekenjagers’ – met meer dan 73.300 leden heeft op Facebook – heeft een boek uitgegeven. Niet zomaar een boek, maar een boek met bijdragen van enkele leden én bekende auteurs zoals Lize Spit en Toon Tellegen. De wereldberoemde schrijfster Lucinda Riley stuurde zelfs enkele dagen voor haar overlijden nog een bijdrage in.