Een parkeerplaats vinden in centrum Gent is voor bewoners vaak een kwelling
Volledig scherm
PREMIUM
Een parkeerplaats vinden in centrum Gent is voor bewoners vaak een kwelling © Wannes Nimmegeers

In vier jaar tijd helft minder betalende straatparkeerplaatsen in Gent-centrum: “Grote impact op bewoners van binnenstad”

GentSinds 1 januari 2018 is het aantal betalende straatparkeerplaatsen voor auto’s in Gent-centrum gehalveerd. Er verdwenen op 4 jaar tijd 241 betalende plaatsen. Dat blijkt uit cijfers die Stijn De Roo (CD&V) opvroeg bij schepen Filip Watteeuw (Groen).

  1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
    Spaargids.be

    Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

    Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.