In Nonam kan je voortaan dineren op de hotelkamer.
Volledig scherm
PREMIUM
In Nonam kan je voortaan dineren op de hotelkamer. © Nonam

In hotel-restaurant Nonam kan je voortaan dineren op de kamer: “Dit is roomservice in de strikte zin van het woord”

GentDe beste roomservice van het land vind je sinds kort in Gent. Hotel-restaurant Nonam aan de Sluizekenkaai start binnenkort met een nieuw concept: private dining. Nu het restaurant moet sluiten, kan je op de hotelkamers uit eten. “De wijnglazen zal je zelf moeten bijvullen”, laat zaakvoerder Karel Van Oyen weten.

 1. 10 maanden na doodsmak van Bjarne (19) met maanden coma tot gevolg: “We moesten blijven pushen om contact te maken, met succes”
  PREMIUM
  REGIO

  10 maanden na doodsmak van Bjarne (19) met maanden coma tot gevolg: “We moesten blijven pushen om contact te maken, met succes”

  Op vrijdagavond 25 januari 2020 slaat het noodlot toe voor Bjarne Lippens (19) uit Zulte. Hij rijdt met zijn fiets naar een verjaardagsfeest maar wordt in de buurt van het Waregemse station aangereden door een automobilist. Bjarne valt op zijn hoofd, raakt zwaargewond en wordt in een coma gebracht die maanden zal duren. Een klein jaar na het ongeval keren we terug naar Bjarne en zijn vader Günter Lippens (47) uit Maldegem. “Hij gaat de laatste weken enorm vooruit”, zegt zijn papa. Lees meer over de strafste Oost-Vlaamse verhalen uit 2020 in dit dossier.
 1. Gentse Levi (22) spreekt met koning Filip over mentale problemen: “Ik heb hem onder andere gevraagd of mentale gezondheid in zijn eigen gezin bespreekbaar is”
  PREMIUM
  Gent - Lier

  Gentse Levi (22) spreekt met koning Filip over mentale problemen: “Ik heb hem onder andere gevraagd of mentale gezondheid in zijn eigen gezin bespreek­baar is”

  Vrijdag is het opnieuw Rode Neuzen Dag, de dag dat volledig in het teken staat van jongeren hun fysieke en mentale gezondheid. De focus dit jaar ligt op muziek, dus maakte Telefacts NU een special over hoe muziek echt helpt om mentale problemen tegen te gaan. De special wordt vanavond uitgezonden, en toont twee jongeren die deelnemen aan het wetenschappelijk onderzoek: Jara (20) uit Lier en Levi (22) uit Gent. Tussen de proeven door kreeg het duo ook de kans om te spreken met koning Filip over mentale problemen.
 1. Man kan kantelende wagen nipt ontwijken
  Play

  Man kan kantelende wagen nipt ontwijken

 2. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend