Gentenaar Remi De Smet, de mogelijke opvolger van Klaasje in K3.
Volledig scherm
PREMIUM
Gentenaar Remi De Smet, de mogelijke opvolger van Klaasje in K3. © Photo News

In gesprek met Remi uit Zwijnaarde, de mogelijke opvolger van Klaasje in K3: “Als jongen wil ik een voorbeeld zijn en stereotypen doorbreken”

GentWie o wie wordt het nieuwe K3'tje? Remi De Smet (19) misschien wel. De Gentenaar behoort namelijk tot de laatste tien kandidaten in het televisieprogramma ‘K2 zoekt K3’, en scoorde al hoge punten. Met hem samenzitten is niet gemakkelijk – het podiumbeest zit niet stil tussen de opnames door – maar we konden hem toch strikken voor een gesprek.

  1. Rebelse Gentenaars uit cultuursector tonen hun tanden: “Als er enkel maatregelen komen voor onze sector, blijven we gewoon open.”
    Gent

    Rebelse Gentenaars uit cultuursec­tor tonen hun tanden: “Als er enkel maatrege­len komen voor onze sector, blijven we gewoon open.”

    De Gentse cultuur- en evenementensector is het beu. Morgen komt er een nieuw overlegcomité, maar het Gents Kunstenoverleg is meer dan duidelijk. “Als er enkel maatregelen komen voor onze sector, blijven we gewoon open.” De open brief die ze daarover schreven werd intussen getekend door tal van artiesten, maar ook door heel wat culturele instellingen. Het protest deint intussen uit tot Limburg en tot aan de kust.