Groot volksfeest bij de Marokkaanse supporters in de Brugse Poort in Gent na de gewonnen match tegen de Rode Duivels. In Gent werd gefeest zonder rellen en vernielingen.
Volledig scherm
Groot volksfeest bij de Marokkaanse supporters in de Brugse Poort in Gent na de gewonnen match tegen de Rode Duivels. In Gent werd gefeest zonder rellen en vernielingen. © Wannes Nimmegeers

IN BEELD. Toeterende auto’s en feestende mensen in Brugse Poort na winst van Marokko tegen België

GentNa een - laat ons eerlijk zijn - verdiende winst van Marokko tegen België op het WK voetbal in Qatar zijn in de Brugse Poort ware vreugdetaferelen te zien. De Marokkaanse gemeenschap in Gent mag dan niet zo groot zijn, veel lawaai maken kunnen ze wel.

  1. Opkomende vrouwelijke hiphop-artiesten strijden om voorprogramma van Miss Angel tijdens freestage van Hip Hop Hooray
    Gent

    Opkomende vrouwelij­ke hip­hop-artiesten strijden om voorpro­gram­ma van Miss Angel tijdens freestage van Hip Hop Hooray

    Op vrijdag 3 februari zullen twintig opkomende vrouwelijke hiphop-artiesten het beste van zichzelf geven op het freestage van Hip Hop Hooray. De winnares krijgt de kans een volwaardige, professionele show te brengen in het voorprogramma van Miss Angel. Maar er zijn ook plaatsjes te verdienen om op te treden op de Gentse Feesten. En dat in de Week van de Belgische Muziek.